Om dit Sverige

På DitSverige.dk kan du blandt andet få hjælp, hvis du vil flytte til Sverige eller købe bolig i Sverige.

DitSverige.dk er drevet af Inwema A/S, der yder dansk og international rådgivning om skat, pension og formuepleje til privatpersoner og virksomheder.

Vi har stor erfaring med udlandsforhold
Vi laver hvert år flere hundrede selvangivelser og har gjort dette i mange år. Det er ofte selvangivelser med specielle forhold eller komplicerede skatteforhold, herunder udlandsforhold. Specielle forhold hos dig kræver specielle kompetencer, viden og erfaring hos os. Det har vi, og vi er altid fuldt opdaterede.
Indgår der udlandsforhold i din selvangivelse, hjælper vi også med at koordinere den danske selvangivelse med en eventuel selvangivelse i et andet land, således at du selvangiver konsistent.

Indholdet på Ditsverige.dk er udelukkende til informationsbrug.

Oplysningerne må på ingen måde anvendes som erstatning for professionel individuel rådgivning. Inwema A/S kan ikke drages til ansvar – direkte eller indirekte – for nogen økonomisk skade eller gener, som er en konsekvens af brugen eller misbrugen af informationer fra os.

Alt materiale på disse sider tilhører ophavsretligt Inwema A/S.
Materialet må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Inwema A/S.

Brugerne kan dog frit printe indholdet til eget privat ikke kommerciel brug på følgende betingelser:

  • At dokumenterne forbliver hele, uredigerede og uden ændringer.
  • At intet gebyr må tages for privat udlån af materialle.
  • At ophavsrettigheder og Inwema ApS’ navn udtrykkeligt angives som kilde.

Inwema A/S kan ikke drages til ansvar for indholdet af indlæg, artikler eller nyheder. Det gælder også materiale fra vores preferred samarbejdspartnere eller annoncører.

Hvis der hér forekommer upassende indlæg, opfordres du til at kontakte os på email, så vi kan få det fjernet.

Vi forbeholder os ret til at fjerne alt materiale, som anses for at være upassende: Pornografisk, stødende, fornærmende, injurierende, udokumenteret, ulovligt eller på anden måde er i strid med god moral og etik.

Kontakt os
Vi står også parat til at hjælpe dig med at lave din selvangivelse, så din skatteansættelse bliver korrekt, og du undgår ubehagelige overraskelser. Kontakt os her og hør mere om dine muligheder.

God fornøjelse med brugen af Ditsverige.dk!